Aláírásra kerülnek a vállalkozói szerződések

Alsó-Szabolcsi szennyvízelvezetési és tisztítási projekt (KEOP-1.2.0/09-11-2011-0016 azonosítószámú projekt) megvalósulási szakaszában, a Nyírtelek város szennyvíztisztító telepének és szennyvízcsatorna hálózatának, Tiszadob nagyközség szennyvíztisztító telepének és csatornahálózatának, Tiszalök Város szennyvíztisztító telepének és szennyvíz csatornahálózatának valamint Tiszaeszlár Község szennyvíz csatornahálózatának FIDIC szerződéses feltételek szerinti megvalósítása és terveinek elkészítése közbeszerzés sikeres eredményének köszönhetően megkötésre kerülnek az érintett helységeken a vállalkozói szerződések.

 

 

A nyertes pályázók a ZEMPLÉNKŐ Kft., a „KE-VÍZ 21” Zártkörű Építőipari Részvénytársaság, SADE-Magyarország Mélyépítő Kft. és a Veolia Water Solutions & Technologies Magyarország Zrt.

Az ünnepélyes aláírásokra ezúton várunk minden érdeklődőt!A vállalkozói szerződések aláírásának időpontjai és helyszínei:

2013. szeptember 30. (hétfő) 15:00 óra, Nyírteleki Közösségi Ház (4461 Nyírtelek Tokaji u. 50.)

2013. október 16. (szerda) 11:00 óra, Tiszalök Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala (4450 Tiszalök, Kossuth u. 67.)Az Alsó-Szabolcsi Víziközmű Beruházási Társulást 2008 decemberében Nyírtelek Város, Tiszadob Nagyközség, Tiszalök Város és Tiszaeszlár Község önkormányzatai alapították abból a célból, hogy tervezett szennyvíz közműfejlesztéseiket közös beruházásként, jogi személyiségű társulás útján valósítsák meg. A beruházásokban résztvevő települések többsége jelenleg nem rendelkezik szennyvízcsatorna hálózattal, így területükön a keletkező lakossági szennyvíz nagyobb része tisztítás nélkül szivárog el a talajba, veszélyeztetve a talajt, a felszín alatti vizeket és a mélyebben fekvő ivóvízbázisokat.

A projekt keretén belül kiépül Tiszaeszlár, Tiszadob, valamint bővül Nyírtelek, és Tiszalök városok csatornahálózata. Továbbá új szennyvíztisztító telep épül Tiszadobon, korszerűsítésre, és bővítésre kerül Nyírtelek, és bővítésre kerül Tiszalök szennyvíztisztító telepe. Jelen fejlesztéssel megnő a csatornahálózaton elvezetett, és a jogszabályi követelményeknek megfelelően kezelt, illetve tisztított szennyvíz mennyisége.

 

 

Akadálymentes oldal

Település információ
Képek

Sajtótájékoztató a Tiszalöki Szennyvíztisztító Telepen Projektzáró rendezvényNyírtelken
A szervezobizottsagok megalakulasa 8 A szervezobizottsagok megalakulasa 15
A szervezobizottsagok megalakulasa 48 Csaladi vetelkedo 4
Sajtotajekoztato 4 Tarsulasi Szerzodes Alairasa
Sajtótájékoztató a Tiszalöki Szennyvíztisztító Telepen Sajtotajekoztato 3
Látogatottság
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa:374
mod_vvisit_counterTegnap:421
mod_vvisit_counterEzen a héten:1884
mod_vvisit_counterMúlt héten:3427
mod_vvisit_counterE hónapban:9303
mod_vvisit_counterMúlt hónapban:11452
mod_vvisit_counterÖsszes látogató:905530

No images