Aláírásra kerülnek a vállalkozói szerződések

Alsó-Szabolcsi szennyvízelvezetési és tisztítási projekt (KEOP-1.2.0/09-11-2011-0016 azonosítószámú projekt) megvalósulási szakaszában, a Nyírtelek város szennyvíztisztító telepének és szennyvízcsatorna hálózatának, Tiszadob nagyközség szennyvíztisztító telepének és csatornahálózatának, Tiszalök Város szennyvíztisztító telepének és szennyvíz csatornahálózatának valamint Tiszaeszlár Község szennyvíz csatornahálózatának FIDIC szerződéses feltételek szerinti megvalósítása és terveinek elkészítése közbeszerzés sikeres eredményének köszönhetően megkötésre kerülnek az érintett helységeken a vállalkozói szerződések.

 

 

A nyertes pályázók a ZEMPLÉNKŐ Kft., a „KE-VÍZ 21” Zártkörű Építőipari Részvénytársaság, SADE-Magyarország Mélyépítő Kft. és a Veolia Water Solutions & Technologies Magyarország Zrt.

Az ünnepélyes aláírásokra ezúton várunk minden érdeklődőt!A vállalkozói szerződések aláírásának időpontjai és helyszínei:

2013. szeptember 30. (hétfő) 15:00 óra, Nyírteleki Közösségi Ház (4461 Nyírtelek Tokaji u. 50.)

2013. október 16. (szerda) 11:00 óra, Tiszalök Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala (4450 Tiszalök, Kossuth u. 67.)Az Alsó-Szabolcsi Víziközmű Beruházási Társulást 2008 decemberében Nyírtelek Város, Tiszadob Nagyközség, Tiszalök Város és Tiszaeszlár Község önkormányzatai alapították abból a célból, hogy tervezett szennyvíz közműfejlesztéseiket közös beruházásként, jogi személyiségű társulás útján valósítsák meg. A beruházásokban résztvevő települések többsége jelenleg nem rendelkezik szennyvízcsatorna hálózattal, így területükön a keletkező lakossági szennyvíz nagyobb része tisztítás nélkül szivárog el a talajba, veszélyeztetve a talajt, a felszín alatti vizeket és a mélyebben fekvő ivóvízbázisokat.

A projekt keretén belül kiépül Tiszaeszlár, Tiszadob, valamint bővül Nyírtelek, és Tiszalök városok csatornahálózata. Továbbá új szennyvíztisztító telep épül Tiszadobon, korszerűsítésre, és bővítésre kerül Nyírtelek, és bővítésre kerül Tiszalök szennyvíztisztító telepe. Jelen fejlesztéssel megnő a csatornahálózaton elvezetett, és a jogszabályi követelményeknek megfelelően kezelt, illetve tisztított szennyvíz mennyisége.

 

 

Akadálymentes oldal

Település információ
Képek

Projektzáró rendezvényNyírtelken A szervezobizottsagok megalakulasa 67
A szervezobizottsagok megalakulasa 31 A szervezobizottsagok megalakulasa 58
Tiszalöki városnap (2009. augusztus 8.) Tarsulasi Szerzodes Alairasa
Sajtotajekoztato 6 Sajtotajekoztato 15
Tarsulasi Szerzodes Alairasa Sajtotajekoztato 2
Látogatottság
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa:21
mod_vvisit_counterTegnap:209
mod_vvisit_counterEzen a héten:849
mod_vvisit_counterMúlt héten:1488
mod_vvisit_counterE hónapban:5651
mod_vvisit_counterMúlt hónapban:3948
mod_vvisit_counterÖsszes látogató:832131

No images