Meghívó projektnyitó rendezvényre

Az Alsó-Szabolcsi Víziközmű Beruházási Társulás meghívja Önöket az Alsó-Szabolcsi szennyvízelvezetési és tisztítási projekt (KEOP-1.2.0/09-11-2011-0016 azonosítószámú projekt)

hivatalos projektnyitó rendezvényére.

 

IDŐPONT: 2013. november 29. (péntek) 10:00 óra

HELYSZÍN: Tiszalök Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala (4450 Tiszalök, Kossuth u. 67.)


Kérjük, részvételi szándékukat az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen szíveskedjenek jelezni!

 

 

Az Alsó-Szabolcsi Víziközmű Beruházási Társulást több mint öt éve alapították abból a célból, hogy tervezett szennyvíz közműfejlesztéseiket közös beruházásként, jogi személyiségű társulás útján valósítsák meg. A Társulás tagjai: Nyírtelek Város, Tiszadob Nagyközség, Tiszalök Város és Tiszaeszlár Község Önkormányzata. A beruházással érintett települések többsége jelenleg nem rendelkezik szennyvízcsatorna hálózattal, így területükön a keletkező lakossági szennyvíz nagyobb része tisztítás nélkül szivárog el a talajba, veszélyeztetve a felszín alatti vizeket és a mélyebben fekvő ivóvízbázisokat.

A fejlesztési célok megvalósulása esetén kiépül Tiszaeszlár község és Tiszadob nagyközség, bővül Nyírtelek és Tiszalök városok csatornahálózata és új, a jelenlegi környezetvédelmi előírásoknak megfelelő szennyvíztisztító telep épül Tiszadobon, korszerűsítésre és bővítésre kerül Nyírtelek város és bővítésre kerül Tiszalök város szennyvíztisztító telepe.

Tiszalök-Tiszaeszlár, Nyírtelek és Tiszadob települések önkormányzatai a beruházás járulékos költségeinek racionalizálása érdekében társultak, kiküszöbölve ez által a párhuzamosan felmerülő azonos jellegű költségeket, csökkentve a beruházáshoz szükséges önerőt.

 

 

 

Akadálymentes oldal

Település információ
Képek

Sajtotajekoztato 22 Sajtótájékoztató a Tiszalöki Szennyvíztisztító Telepen
A szervezobizottsagok megalakulasa 7 A szervezobizottsagok megalakulasa 63
Tarsulasi Szerzodes Alairasa Tiszalöki városnap (2009. augusztus 8.)
Mediatrening 7 2014. év végén a Tiszalöki Karácsonyi Forgatag rendezvényen járt a projekt
A szervezobizottsagok megalakulasa 52 Mediatrening 4
Látogatottság
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa:146
mod_vvisit_counterTegnap:257
mod_vvisit_counterEzen a héten:823
mod_vvisit_counterMúlt héten:1543
mod_vvisit_counterE hónapban:4221
mod_vvisit_counterMúlt hónapban:4951
mod_vvisit_counterÖsszes látogató:865420

No images