Nyírtelek

Nyírteleki városnap

Nyírtelek Város július 22-24-én nagyszabású Városnapon ünnepelte a várossá avatásának 6. évfordulóját. Számtalan program mellett az Alsó Szabolcsi Vízközmű Beruházási Társulás is képviseltette magát.  A háromnapos eseményen több ezer ember fordult meg. Kérdőívvel szondáztuk meg a lakosságot, hogy mennyire ismerik a beruházás jelenlegi állását. A kérdőívek értékeléséből kiderült: az érintettek 70%-a ismeri a beruházás lényegét, a támogatási feltételeket. Némi bizonytalanság a beruházás kezdetével kapcsolatban tapasztalható. A lakosság 42%-a bízik benne, hogy 2012-ben elindul a beruházás kivitelezése.

   

Bővebben...

 

Környezet-egészségügyi kockázat értékelése - Nyírtelek 2010

Dokumentum letöltése: Környezet-egészségügyi kockázat értékelése - Nyírtelek
 

NYÍRTELEK város környezeti teljesítményértékelése 2010

Dokumentum letöltése: NYÍRTELEK Város környezeti teljesítményértékelése 2010
 

NYÍRTELEK város környezeti teljesítményértékelése 2009

Dokumentum letöltése: NYÍRTELEK Város környezeti teljesítményértékelése 2009

 

Környezet-egészségügyi kockázat értékelése - Nyírtelek 2009

Dokumentum letöltése: Környezet-egészségügyi kockázat értékelése - Nyírtelek
 

Lakossági fórum Nyírteleken

Nyírtelek város önkormányzata közmeghallgatást és lakossági fórumot tart november 26-án 17 órakor a Királytelek Vigadóban (Arany János u. 27.). A fórumon legfontosabb napirendi pontja a települést érintő szennyvízberuházással és a víziközmű-társulat szervezésével kapcsolatos kérdések megbeszélése.
Médiamegjelenés: Kelet-Magyarország 2009 11 25.pdf
 

Közmeghallgatás Nyírteleken

 
 

Civil fórum Nyírteleken

Civil fórumot rendeztünk, a helyi művelődésszervezővel közösen Nyírteleken, a Közösségi Házban július 15-én. Az óriási hőség ellenére sokan gyűltek össze a Konferencia termemben, ahol első napirendi pontként Magyar László polgármester aktuális településpolitikai kérdésekről tartott előadást. Ezt követően került terítékre az év legfontosabb rendezvénye, a negyedik városnap. A szervezetek vezetői előre is tekintettek, hiszen az augusztus 20-ai programsorozatot is megvitatták, átbeszélték... 

   

Bővebben...

 

Nyírteleki falunapon jártunk

Nyírteleki falunapon jártunk (2009. július 25.) <<KÉPEK>>

 

A szennyvízberuházás az előkészületi szakaszba lépet Nyírteleken

A szennyvízberuházás az előkészületi szakaszba lépet Nyírteleken

A Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium Fejlesztési Igazgatóságának a „Szabolcsi szennyvízelvezetési és tisztítási projekt” című KEOP-1.2.0/1F-2008-0133 azonosító számú pályázatunkat, mint Irányító Hatóság támogatásra érdemesnek ítélte meg, így megkezdődhet a beruházás előkészítési szakasza.
A projekt előkészítésének megvalósításához nettó 84.532.500.- forint összegű támogatást a Kohéziós Alap és a Magyar Köztársaság költségvetése biztosít, mely összegből és a hozzá kapcsolódó sajáterőből mindösszesen 119.340.000.- forint áll rendelkezésre az előkészületi szakasz végrehajtásához.
Az előkészületi szakaszban Nyírteleken és a hozzá tartozó agglomerációban (Tiszadob, Tiszaeszlár, Tiszalök) megkezdődhetnek a terület előkészítő munkálatok, a közbeszerzési eljárások, a tervezési munkálatok, a részletes hatástanulmány kidolgozása, a munkaszervezet kiválasztása és felállítása. 
A projekt finanszírozásának egy részét fogja képezi a víziközmű társulati hitel, melynek fedezetét a társult tagok (az érintett ingatlantulajdonosok) által lakás-takarékpénztári megtakarításokon keresztül megfizetett érdekeltségi hozzájárulás biztosítja.

Bővebben...

 


Akadálymentes oldal

Település információ
Képek

Tiszalöki szennyvíztisztító telep Sajtótájékoztató a Tiszadobi Szennyvíztisztító Telepen
Tarsulasi Szerzodes Alairasa Projektzáró rendezvényNyírtelken
Tarsulasi Szerzodes Alairasa Tarsulasi Szerzodes Alairasa
A szervezobizottsagok megalakulasa 2 A szervezobizottsagok megalakulasa 67
A szervezobizottsagok megalakulasa 39 A szervezobizottsagok megalakulasa 52
Látogatottság
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa:414
mod_vvisit_counterTegnap:421
mod_vvisit_counterEzen a héten:1924
mod_vvisit_counterMúlt héten:3427
mod_vvisit_counterE hónapban:9343
mod_vvisit_counterMúlt hónapban:11452
mod_vvisit_counterÖsszes látogató:905570

No images